Kinesitherapie

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° DLLL000054 Nederlands
Tags: Audiologische Wetenschappen , Ergotherapeutische wetenschap , Logopedische Wetenschappen , Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

Beschrijving

Enkele navormingen voor zorgprofessionals binnen The GHALL worden verzorgd door ACREHAB - Academie voor Revalidatiewetenschappen / Academy for Rehabilitation Sciences.

Het betreft vormingen binnen:

  • Ergotherapie
  • Logopedie
  • Audiologie
  • Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen

Vanuit de UGent-visie op 'Levenslang leren' biedt ACREHAB kwalitatief hoogstaande navormingsactiviteiten voor zorgprofessionals binnen deze vier domeinen. Onze academische missie indachtig, wordt gewerkt vanuit een multidisciplinaire benadering waarbij evidence-based practice centraal staat. 'In house' expertise aangevuld met complementaire kennis van externe docenten uit binnen- en buitenland.

Bijblijven in je vakgebied of zorgdiscipline: de meest recente kennis opdoen daar waar ze ontstaat ... in het kloppend academisch hart van de UZ Gent Campus !

Het volledige aanbod kan je ontdekken op de ACREHAB website.

Cursusnummer:
DLLL000054
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Kinesitherapie
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Contactpersoon:
ghall@ugent.be
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.