PG Multidisciplinaire arterioveneuze en lymfatische kinesitherapie

Start op 26.09.2022

Gezondheidswetenschappen

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Nederlands
Tags: arterioveneuze aandoeningen , arteriovenous conditions , lymfatische aandoeningen , lymphatic conditions , kinesitherapeut , physiotherapist , vasculaire aandoeningen , vascular conditions , cancer , kankerrevalidatie

Beschrijving

Je bent kinesitherapeut of gezondheidswerker en je hebt een bijzondere interesse voor arteriële, veneuze en/of lymfatische pathologieën en hun multidisciplinaire therapie? Je wil expert worden in de deskundige preventie en systematische behandeling van arterio-veneuze en lymfatische aandoeningen? Dan is dit postgraduaat jou op het lijf geschreven! Het postgraduaat Multidisciplinaire arterio-veneuze, lymfatische en oncologische kinesitherapie is dé academische opleiding voor gespecialiseerde gezondheidszorg van vasculaire aandoeningen en kankerrevalidatie. De opleiding voorziet diepgaande kennis, grensverleggende inzichten en professionele vaardigheden voor de multidisciplinaire preventie en behandeling van vasculaire pathologieën en complicaties van kanker(behandelingen). De opleiding biedt een kwalitatief antwoord op de stijgende vraag naar de inzetbaarheid van goed opgeleide therapeuten op de groeiende arbeidsmarkt. Inschrijven is momenteel nog niet mogelijk. De inschrijvingsdatum volgt later.

Type opleiding:
Postgraduaatsopleidingen
Interessegebied:
Gezondheidswetenschappen, Geneeskunde, Kinesitherapie
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
26.09.2022
Contactpersoon:
nele.adriaenssens@vub.be
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.