Micro-credential 'Decision Support Systems for sustainability'

Start op 08.02.2022

Economie, business en Management

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Engels
Tags: Micro-credential

Beschrijving

In de micro-credential “Decision Support Systems” worden verschillende technieken om besluitvorming over duurzaamheid te ondersteunen aangereikt. Gaande van zeer harde technieken zoals Life Cycle Analyses tot zeer softe methodes zoals klimaattafels. Deze micro-credential is interactief ingericht. Via verschillende gastsprekers worden ervaringen van de verschillende methodes aangeboden. De cursus wordt deels online, deels op de campus aangeboden en heeft een studieomvang van 6 ECTS en leidt tot een getuigschrift micro-credential. Inschrijven gebeurt via creditcontract. https://student.vub.be/creditcontract#creditcontract

Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Economie, business en Management
Taal:
Engels
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
08.02.2022
Locatie Campus Etterbeek
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.