AI en Data Science

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° OPL011 Engels
Tags: Communicatie, taal, literatuur

Beschrijving

AI-technologieën zorgen voor een revolutie in de manier waarop computers taal en spraak begrijpen en gebruiken. De achterliggende modellen wijzigen voortdurend en nieuwe ontwikkelingen vinden op zeer korte termijn hun weg naar nieuwe toepassingen. Op AI gebaseerde tekstcategorisatie, bijvoorbeeld, kent verschillende toepassingen, gaande van spamfiltering tot detectie van haatposts. In deze opleiding kijken we naar het gebruik van neurale netwerken en evoluties inzake tekstcategorisatie, tekstherkenning, automatische spraakherkenning en het modelleren en detecteren van sentiment en emoties. In de hands-on sessies leert u hoe u uw eigen systemen kunt ontwikkelen met behulp van geavanceerde Machine Learning-technieken.

Voor iedereen die meer inzicht wil verwerven in de modellen die gebruikt worden in taal- en spraakanalyse en bestaande tools en toepassingen.

Programma

Day 1: Neural networks - 1 June 2022

Day 2: Handwritten text recognition - 10 June 2022

Day 3: Machine Learning for Text Categorization - 13 June 2022

Day 4: AI with ears: what’s behind the scenes? - 16 June 2022

Day 5: Monitoring and responding to stakeholder opinions and emotions - 21 June 2022

Opmerkingen

Praktisch:

  • 1 juni 2022 - 21 juni 2022
  • Odisee Campus Brussel, Stormstraat 2, 1000 Brussel
  • inschrijven kan tot 1/6/2022

alle informatie over deze opleiding en inschrijven via deze pagina

Cursusnummer:
OPL011
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
AI en Data Science, Taal en literatuur
Taal:
Engels
Academiejaar:
2021 - 2022
Contactpersoon:
humanitiesacademie@ugent.be
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.