Meerwaarde voor de zorg aan de patiënt van het schriftelijk verslag aan voorschrijver of collega: vorm en inhoud

Start op 27.10.2021

Kinesitherapie

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° SEM_SV21 Nederlands
Tags: Seminaries voor stagementoren

Beschrijving

Dit evenement wordt uitsluitend voor de stagebegeleiders georganiseerd!

QUOTE
Het ‘schriftelijk verslag’ is een competentie die door de M-nomenclatuur nominatief wordt vermeld. Er zijn rudimentair inhoudelijke items opgenomen. Iedere therapeut zal die items echter zelf moeten invullen. In dit intercollegiaal overleg zullen we op basis van casuïstiek verschillende meningen toetsen, en kijken waar de consensus het haalt op de diversiteit, en op welke punten de meningen verdeeld blijven.
De casussen kunnen uit de eigen praktijk van de deelnemers of hun studenten worden aangeleverd, of er wordt gewerkt met materiaal dat de moderatoren ter beschikking stellen. Onderdelen uit stageverslagen van studenten kunnen daarvoor prima dienst doen.
Na een algemene inleiding wordt de groep ingedeeld naargelang het werkdomein/interessegebied van de deelnemers.
UNQUOTE

Cursusnummer:
SEM_SV21
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Kinesitherapie
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022, 2022 - 2023
Startdatum:
27.10.2021
Lesgevers:
Bruno Zwaenepoel
Katleen Onderbeke
Koen De Weerdt
Dries Pieters
Contactpersoon:
acrehab@ugent.be
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.