Architectuur en ontwerp

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° n/a Nederlands
Tags: Productontwikkeling / Materiaalselectie/ Selectie / Materialen / Materialisatie / Ecodesign / Circulair Ontwerpen / Ontwerp /

Selecteer voor elk ontwerp de gepaste techniek

Beschrijving

Na de inleidende micro credential over Ecodesign, handelt deze micro credential specifiek over selectie en gebruik van materialen en hun verwerkingstechnieken. De respectievelijke voor‐ en nadelen van de technieken worden besproken, alsook de ontwerp-mogelijkheden. Deze kennis laat de ontwerper toe te de gepaste techniek voor het ontwerp te selecteren.

Programma

Eerste deel van (theorie) van Product en productie (1043FOWPOW)

3 STP, SEM 2

Cursusnummer:
n/a
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Architectuur en ontwerp, Economie, business en (publiek) management
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
24.02.2023
Lesgevers:
Karine Van Doorsselaer
Locatie

UAntwerpen Stadscampus

Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.