Gezondheidswetenschappen

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Nederlands
Tags: neuromusculoskeletaal , neuromusculoskeletal , oefentherapie , exercise therapy , manueeltherapeut , manual therapist , wervelkolom , spine , revalidatie

Beschrijving

De inhoud van de opleiding is gebaseerd op het beroepscompetentieprofiel van de manueeltherapeut. U leert complexe gezondheidsproblemen van neuromusculoskeletale aard te managen. U behandelt wervelkolom en extremiteiten vanuit de principes van evidence based practice. Tijdens de opleiding wordt veel aandacht besteed aan het oefenen in kleine groepjes. De docenten zijn gemotiveerde experten binnen de manuele therapie. Zij hebben allen een uitgebreide klinische ervaring die gesteund is op een sterke wetenschappelijke achtergrond. Je loopt ook stage. Hierbij kan je je verworven kennis, vaardigheden en attitudes progressief tot uitvoering brengen in een reële klinische context, onder de begeleiding van deskundige stagemeesters. Inschrijven is momenteel nog niet mogelijk. De inschrijvingsdatum volgt later.

Type opleiding:
Postgraduaatsopleidingen
Interessegebied:
Gezondheidswetenschappen, Kinesitherapie
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
26.09.2022
Contactpersoon:
aldo.scafoglieri@vub.be
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.