Gezondheidswetenschappen

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Nederlands
Tags: echocardiografie , echocardiography , cardiografie , cardiography

Beschrijving

Theoretische en praktische vervolgopleiding in echocardiografie die voldoet aan de vereisten 'advanced echocardiography' van de European Association of Cardiovascular Imaging (EACVI) en volgt de aanbevelingen zoals gepubliceerd in: Neskovic, A et all., Focus cardiac ultrasound core curriculum and core syllabus of the European Association of Cardiovascular Imaging, European Heart Journal - Cardiovascular Imaging, Volume 19, Issue 5, May 2018, Pages 475–481, https://doi.org/10.1093/ehjci/jey006 . Inschrijven is momenteel nog niet mogelijk. De inschrijvingsdatum volgt later.

Type opleiding:
Postgraduaatsopleidingen
Interessegebied:
Gezondheidswetenschappen, Geneeskunde
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
26.09.2022
Contactpersoon:
secretariaat@gf.vub.ac.be
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.