HR masterclasses: een evidence based perspectief op key HR trends & uitdagingen

Start op 11.10.2023

Economie, business en (publiek) management

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° EB23_FutureOfWork Nederlands
Tags: Volledig aanbod , Korte opleidingen , Studiedagen , Meerdaagse opleidingen

Beschrijving

Welke tendensen liggen aan de basis van de future of work in een hybride werkomgeving en hoe behoud je veerkracht in de toekomstige werkplek? Hoe maak je werk van een strategische personeelsplanning waarbij je kan anticiperen op evoluerende behoeftes op vlak van skills en werkvolumes? Hoe creëer je een sterk employer brand in een ongezien krappe arbeidsmarkt om talent aan te trekken en te behouden? Wat is authentiek en veerkrachtig leiderschap en hoe zet je woorden om in daden? Hoe maak je via skills based volunteering en community engagement een sociale impact in je HR beleid?

In deze HR masterclass bestaande uit 3 interactieve seminaries, geven verschillende lesgevers met diverse achtergronden een antwoord op bovenstaande vragen. De sessies zijn interactief en vertrekken vanuit evidence based inzichten, aangevuld met illustraties uit de praktijk.

De seminaries nemen telkens 3u in beslag.

Voor wie?

HR medewerkers, management, stafmedewerkers, en leidinggevenden.

Programma

Wil je je graag inschrijven? Klik de juiste sessie aan & voeg deze toe in jouw winkelmandje.

Programma

De opleiding zal fysiek plaatsvinden. Indien de omstandigheden het niet toelaten kan in onderling overleg overgeschakeld worden naar online sessies via MS Teams.

Opmerkingen

Na ontvangst en verwerking van uw inschrijving sturen wij u een bevestiging (incl. wegbeschrijving in geval van on campus). Na inschrijving wordt u elektronisch de factuur toegestuurd. Het documentatiemateriaal en een MS Teams link in geval van online sessie, wordt voorafgaand aan de opleiding elektronisch ter beschikking gesteld van de deelnemers. Na afloop van de opleiding wordt een attest van deelname uitgereikt en op het platform ter beschikking gesteld. Daarnaast krijgt u als deelnemer een evaluatieformulier om feedback te geven over deze opleiding.

Inschrijven kan tot één week voor de dag van de desbetreffende sessie. Inschrijvingen kunnen uitsluitend per email, tot uiterlijk één week voor de dag van de desbetreffende sessie worden geannuleerd. Daarna blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een verhinderde deelnemer kan zich steeds door een collega laten vervangen.

Cursusnummer:
EB23_FutureOfWork
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Economie, business en (publiek) management
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023, 2023 - 2024
Startdatum:
11.10.2023
Lesgevers:
Bernd Carette
Elke Geraerts
Mieke Nieuwdorp
Saskia Crucke
Greet Van Hoye
Contactpersoon:
febacademy@ugent.be
Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.