(Bio-)ingenieurswetenschappen

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Nederlands Online beschikbaar
Tags: bouwkunde , bouwproject , construction project , management , civil engineering

Beschrijving

De grote bouwprojecten zijn alsmaar complexer: technische innovatie, internationale contracten, specifieke financiële constructies, competitieve Dit vormt de aanleiding voor VBA, VUB en ULB om voor de achtste keer een postgraduaat te organiseren, met een aangepast uurrooster en in lijn met de nieuwste professionele uitdagingen in de bouwwereld. Deze opleiding richt zich tot universitair geschoolde kaderleden met een aanzienlijke ervaring in de bouwsector, die de nodige competenties willen verwerven om een multidisciplinaire functie met grote verantwoordelijkheden te kunnen opnemen in een onderneming. Inschrijven is momenteel nog niet mogelijk. De inschrijvingsdatum volgt later.

Type opleiding:
Postgraduaatsopleidingen
Interessegebied:
(Bio-)ingenieurswetenschappen, Burgerlijk ingenieur, Architectuur en ontwerp
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
26.09.2022
Lesgevers:
http://www.masterconstructionmanagement.be/nl/programma-lerarenkorps/
Contactpersoon:
info@adeb-vba.be
Meer informatie
Online beschikbaar

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.