Gezondheidswetenschappen

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Engels
Tags: deskundige in de medische stralingsfysica , radiologie , radiology , radiotherapie , radiotherapy , nucleaire geneeskunde , nuclear medicine

Beschrijving

Het doel van dit postgraduaat is de formalisering en omkadering van de verplichte stages (1 jaar) als voorwaarde voor de wettelijke erkenning als Deskundige in de Medische Stralingsfysica. Kandidaat Medisch Fysici dienen een klinische stage van minstens 1 jaar te doorlopen in één van de drie vakgebieden: Radiologie, Radiotherapie of Nucleaire Geneeskunde. Inschrijven is momenteel nog niet mogelijk. De inschrijvingsdatum volgt later.

Type opleiding:
Postgraduaatsopleidingen
Interessegebied:
Gezondheidswetenschappen, Geneeskunde
Taal:
Engels
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
26.09.2022
Contactpersoon:
secretariaat@gf.vub.ac.be
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.