Employer branding: Een stappenplan voor een sterk werkgeversmerk

Start op 04.12.2023

Economie, business en (publiek) management

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° EB23_FutureOfWork_5 Nederlands
Tags: Volledig aanbod , Korte opleidingen

Beschrijving

Employer branding is een krachtig wapen in de “war for talent”. Wil je het juiste talent aantrekken voor je organisatie? En je huidige medewerkers omvormen tot ambassadeurs? Dan heb je nood aan gefundeerde inzichten over hoe je jezelf als werkgever aantrekkelijk kan maken én kan onderscheiden van de rest. In de praktijk nemen organisaties hierover vaak beslissingen uit de losse pols en op basis van intuïtie. Nochtans reikt het wetenschappelijk onderzoek over employer branding heel wat bruikbare tips aan.

In dit seminarie overbruggen Greet Van Hoye en Eveline Schollaert de kloof tussen onderzoek en praktijk, en vullen hun evidence-based aanpak aan met inspirerende voorbeelden en best practices uit het werkveld. Ze stellen een handig stappenplan voor waarmee je zelf aan de slag kan gaan met het employer brand van je eigen organisatie.

Het inschrijvingsgeld omvat ook hun boek: “De strijd om talent: Employer branding in theorie en praktijk”.

Wil je alvast een voorproefje? Bekijk hier de kennisclip.

Programma

Volgende thema’s komen aan bod

  1. Waarom employer branding?
  2. Bouwstenen van een aantrekkelijk en onderscheidend employer brand
  3. Een evidence-based stappenplan voor employer branding
  4. Interne employer branding
  5. Externe employer branding

Opmerkingen

Na ontvangst en verwerking van uw inschrijving sturen wij u een bevestiging (incl. wegbeschrijving in geval van on campus). Na inschrijving wordt u elektronisch de factuur toegestuurd. Het documentatiemateriaal en een MS Teams link in geval van online sessie, wordt voorafgaand aan de opleiding elektronisch ter beschikking gesteld van de deelnemers. Na afloop van de opleiding wordt een attest van deelname uitgereikt en op het platform ter beschikking gesteld. Daarnaast krijgt u als deelnemer een evaluatieformulier om feedback te geven over deze opleiding.

Inschrijven kan tot één week voor de dag van de desbetreffende sessie. Inschrijvingen kunnen uitsluitend per email, tot uiterlijk één week voor de dag van de desbetreffende sessie worden geannuleerd. Daarna blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een verhinderde deelnemer kan zich steeds door een collega laten vervangen.

Cursusnummer:
EB23_FutureOfWork_5
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Economie, business en (publiek) management
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023, 2023 - 2024
Startdatum:
04.12.2023
Lesgevers:
Greet Van Hoye
Eveline Schollaert
Contactpersoon:
febacademy@ugent.be
Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.