Onderwijs en pedagogie

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° 21/CHE/020A Nederlands

Plastic is een product dat moeilijk weg te denken is uit ons leven. De helft van het geproduceerde plastic is voor eenmalig gebruik en komt vaak in de natuur terecht met alle gevolgen.

Beschrijving

Wil je zelf achtergrondkennis opdoen over plastic en jouw leerlingen vanuit jouw vak (biologie, chemie, fysica, aardrijkskunde, natuurwetenschappen, wiskunde) actief kennis laten opdoen, dan is dit digitaal Zeebad iets voor jou.

Programma

Allereerst word je via een lezing ondergedompeld in het thema. Hierna demonstreren de lesgevers opdrachten en experimenten die jij simultaan uitvoert. Er is natuurlijk ruimte voor interactie. Opdrachten of experimenten vanuit de biologie, chemie, fysica, aardrijkskunde, natuurwetenschappen en wiskunde komen aan bod.

Cursusnummer:
21/CHE/020A
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Onderwijs en pedagogie, Wetenschappen
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
26.01.2022
Lesgevers:
Binke D’Haese & Ines Tavernier zijn werkzaam als educatief medewerker bij de wetenschapscommunicatie van het Vlaams Instituut Van de Zee.
Locatie

CNO, Campus Drie Eiken, Universiteitsplein 1, 2610 Wilrijk, gebouw S (parking P4)

Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.