Hoe bescherm je jouw organisatie tegen cyberrisico’s in de publieke en non-profit sector?

Start op 18.10.2023

Economie, business en (publiek) management

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° Cyberrisico's_VanDaele Nederlands
Tags: Volledig aanbod , Korte opleidingen

Beschrijving

Cyberrisico’s kunnen op social profit bedrijven en in de publieke sector een grote impact hebben. Het is bijna dagelijkse kost in het nieuws geworden. En het kan iedereen overkomen: niet alleen ondernemingen kunnen het slachtoffer worden van een ICT incident. Ook ziekenhuizen, onderwijsinstellingen, gemeenten en steden kunnen door een ICT incident getroffen worden.

Deze opleiding analyseert de oorzaken van ICT problemen en geeft praktische tips over preventiemaatregelen. Er wordt niet ingegaan op ICT-technieken, waardoor deze opleiding open staat voor iedereen; ICT kennis wordt niet vereist.

De opleiding sluit af met de vraag of en wanneer een verzekering nuttig kan zijn.

Voor wie?

Social profit bedrijven en organisaties in de publieke sector

Programma

  • Cyberrisico’s: een omschrijving en risicoanalyse
  • Cyberrisico’s: wat u als niet-ICT’er moet weten over preventie
  • Testimonial: een video getuigenis door een slachtoffer
  • Cyberverzekering: nuttig of niet?

Deze opleiding is een on campus opleiding die twee uur duurt, inclusief pauze.

Alle deelnemers ontvangen een syllabus.

Opmerkingen

Na ontvangst en verwerking van uw inschrijving sturen wij u een bevestiging (incl. wegbeschrijving in geval van on campus). Na inschrijving wordt u elektronisch de factuur toegestuurd. Het documentatiemateriaal en een MS Teams link in geval van online sessie, wordt voorafgaand aan de opleiding elektronisch ter beschikking gesteld van de deelnemers. Na afloop van de opleiding wordt een attest van deelname uitgereikt en op het platform ter beschikking gesteld. Daarnaast krijgt u als deelnemer een evaluatieformulier om feedback te geven over deze opleiding.

Inschrijven kan tot één week voor de dag van de desbetreffende sessie. Inschrijvingen kunnen uitsluitend per email, tot uiterlijk één week voor de dag van de desbetreffende sessie worden geannuleerd. Daarna blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een verhinderde deelnemer kan zich steeds door een collega laten vervangen.

Cursusnummer:
Cyberrisico's_VanDaele
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Economie, business en (publiek) management
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023, 2023 - 2024
Startdatum:
18.10.2023
Lesgevers:
Gerrit Van Daele
Contactpersoon:
febacademy@ugent.be
Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.