Onderwijs en pedagogie

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° 21/LZG/039A Nederlands

Boosten: ondersteunen, aanmoedigen, supporteren, begeleiden, motiveren, stimuleren, prikkelen, oppeppen, uitdagen, aanwakkeren, …

Beschrijving

Hoe geef je leerlingen de goesting om ergens aan te beginnen, zich in te zetten èn vol te houden? Hoe combineer je dat met het ‘gewoon’ lesgeven? Hoe krijg jij dit allemaal gefixt zonder jezelf in het geheel te verliezen? Hoe behoud je hierin je werkvreugde?

Programma

  • Kennismaking en verwachtingen.
  • We vertrekken vanuit 7 tips voor professionals in het onderwijs.
  • Aan elke tip wordt theorie gekoppeld en gekeken naar de toepasbaarheid in de praktijk.
  • In de namiddag ligt de focus op positieve bekrachting en gaan we ook actief met elkaar aan de slag.
  • We nemen doorheen de dag tijd om stil te staan bij eigen leerwensen en leerdoelen.

Cursusnummer:
21/LZG/039A
Type opleiding:
Kort- en langlopende opleidingen
Interessegebied:
Onderwijs en pedagogie
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
25.01.2022
Lesgevers:
Katleen Vanoverbeke is de oprichter van KIJK!, een coachingbureau dat zich richt op leerkrachten, jongeren en ouders in sterk denken om zo de leer-, leef- en werkvreugde terug een boost te geven. Katleen heeft ervaring binnen onderwijs als leerkracht, graadcoördinator, leerlingenbegeleider, adjunct-directeur en leercoach.
Locatie

Universiteit Antwerpen, Campus Drie Eiken, Universiteitsplein 1, 2610 Wilrijk, Gebouw D (parking P2), lokaal D.039 (gelijkvloers)

Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.