07.05.’21

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° n/a Nederlands Online beschikbaar

Programma academiejaar 2021-2022

Beschrijving

Doelgroep: advocaten, magistraten, notarissen, bedrijfsjuristen, gerechtsdeurwaarders en alle rechtspractici.

Programma


  • vrijdag 17 december 2021 De redactie van een EOT-overeenkomst Steven Brouwers (advocaat balie provincie Antwerpen, erkend bemiddelaar)Aileen Reniers (notaris te Asse)
  • vrijdag 25 februari 2022 Juridische uitdagingen in het vervoersrecht Wouter Verheyen (docent UAntwerpen)
  • vrijdag 18 maart 2022 Successieplanning binnen familiale bedrijven Renate Barbaix (hoogleraar UAntwerpen, advocaat balie provincie Antwerpen)Ayfer Aydogan (advocaat balie provincie Antwerpen)
  • vrijdag 13 mei 2022 Geschillen in vennootschappen: preventie en remediëring Robby Houben (hoofddocent UAntwerpen, advocaat balie provincie Antwerpen)Nico Goossens (advocaat balie provincie Antwerpen)

Opmerkingen

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 135. Vanaf een tweede inschrijving binnen het Nexus-jaarprogramma 21/22 (studieavonden en workshops) betaalt u € 120. Voor stagiair-advocaten geldt een tarief van € 100. De deelnameprijs omvat deelname aan de workshop en de digitale documentatie.

Nexus is erkend als opleidingsverstrekker voor het systeem van de KMO-portefeuille, door hiervan gebruik te maken kan tot 30% worden bespaard op de deelnemersgelden. De deelnemer verbindt zich ertoe de regels gesteld door het Agentschap Innoveren & Ondernemen te respecteren.

Het accreditatienummer voor de KMO-portefeuille van Nexus Antwerpen is DV.O100321.

Erkenningen

Een aanwezigheidsattest wordt digitaal bezorgd, na afloop van de workshop. In aanvraag:

  • OVB
  • NKN
  • IGO
  • IBJ
  • ITAA
  • SAM-TES

Cursusnummer:
n/a
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Recht
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
07.05.2021
Contactpersoon:
nexus@uantwerpen.be
Locatie

UAntwerpen Stadscampus of online

Meer informatie
Online beschikbaar

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.