11.09.’23

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° DLLL000101 Nederlands
Tags: Verpleegkunde en vroedkunde , Gezondheidsbevordering , Geneeskunde

Beschrijving

Op 11 september 2023 17u – 18u30 organiseert het Universitair Centrum voor Verpleegkunde en Vroedkunde in samenwerking met het Kenniscentrum Gezondheidszorg Gent en de Ghent Health Academy for Lifelong Learning een boeiende webinar.

Ben je op zoek naar de meest geschikte reviewmethode voor jouw project, maar weet je niet waar te beginnen? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Tijdens onze informatiesessie ontdek je de verschillende soorten reviews, waaronder systematische, scoping en narratieve reviews. Door middel van een keuzetool en praktische voorbeelden leer je welke reviewmethode het beste bij jou en jouw project past. Met deze kennis ben je in staat om de meest effectieve en efficiënte aanpak te kiezen voor schrijven van jouw literatuurreview. Mis deze kans niet om jouw kennis en vaardigheden te vergroten en schrijf je nu in voor onze webinar! Meer info vind je onderaan deze pagina.

Programma

Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Voor meer info over deze opleiding kan je terecht bij Nele Pauwels en Sam Scherpereel.

Opmerkingen

Deze webinar zal georganiseerd worden via Teams.

Voor wie? Studenten, docenten, onderzoekers binnen het brede terrein van de gezondheidszorg en zorgverleners met bijzondere interesse in het integreren van wetenschappelijke evidentie in hun praktijk en onderzoek.

Cursusnummer:
DLLL000101
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Geneeskunde, Gezondheidswetenschappen, Verpleegkunde
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023, 2023 - 2024
Startdatum:
11.09.2023
Lesgevers:
Nele Pauwels
Contactpersoon:
ghall@ugent.be
Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.