01.10.’21

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° 1 Nederlands

Zie: https://www.uantwerpen.be/nl/centra/antwerp-tax-academy/activiteiten-en-vorming/transfer-pricing/

Beschrijving

Deze permanente vorming biedt een inleiding tot transfer pricing vanuit economisch, fiscaal en juridisch oogpunt. De laatste ontwikkelingen worden besproken. Vervolgens wordt dieper ingegaan op een aantal specifieke topics zoals intangibles, de digitalisering, financiële transacties, business restructurings, en ten slotte, audits en geschillenbeslechting. De deelnemers krijgen de mogelijkheid om voorafgaandelijk vragen voor te leggen die, voor zover als mogelijk, tijdens de colleges behandeld zullen worden.

Programma

zie https://www.uantwerpen.be/nl/centra/antwerp-tax-academy/activiteiten-en-vorming/transfer-pricing/

Cursusnummer:
1
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Recht
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
01.10.2021
Lesgevers:
zie https://www.uantwerpen.be/nl/centra/antwerp-tax-academy/activiteiten-en-vorming/transfer-pricing/
Contactpersoon:
ata.nexus@uantwerpen.be
Locatie

UAntwerpen
Aula nog te bepalen

Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.