20.06.’21

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° 1 Nederlands Online beschikbaar

Studieavond

Beschrijving

De wet van 6 maart 2018 ter verbetering van de verkeersveiligheid en de wet van 2 september 2018 hebben de sanctionering van verkeersmisdrijven aangescherpt net als de verantwoordelijkheid van de houder van de nummerplaat. De rechtspraak heeft het begrip gebruik van een draagbare telefoon gepreciseerd. Ook op burgerrechtelijk vlak zijn er belangrijke wijzigingen zoals de invoering bij de wet van 31 mei 2017 van het nieuwe artikel 29ter WAM met betrekking tot de schaderegeling wanneer het niet mogelijk is vast te stellen welk voertuig het ongeval heeft veroorzaakt. Stof genoeg dus om een studieavond te wijden aan deze en andere belangwekkende evoluties in deze materie.

Programma

On demand beschikbaar van 20 juni tot 20 september 2021.

Opmerkingen

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 100. Vanaf een tweede inschrijving binnen het Nexus zomerprogramma (vijf webinars) betaalt u € 90. Deze prijs omvat on demand deelname aan de webinar en de digitale documentatie.

Nexus is erkend als opleidingsverstrekker voor het systeem van de KMO-portefeuille, door hiervan gebruik te maken kan tot 30% worden bespaard op de deelnemersgelden. De aanvraag van de KMO-portefeuille moet gebeuren ten laatste 14 dagen na aanvang van de opleiding. De deelnemer verbindt zich ertoe de regels gesteld door het Agentschap Innoveren & Ondernemen te respecteren.

Het accreditatienummer voor de KMO-portefeuille van Nexus Antwerpen is DV.O100321.

Erkenningen

Een aanwezigheidsattest wordt digitaal bezorgd, ten laatste 28 september 2021.

  • OVB: 2 standaardpunten, in aanvraag
  • IBJ: 2 punten (voortgezette opleiding)
  • IGO erkende deze webinar bij effectieve aanwezigheid
  • ITAA: in aanvraag.

Cursusnummer:
1
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Recht
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
20.06.2021
Lesgevers:
Spreker: Philip Traest (buitengewoon hoogleraar UGent, advocaat balie provincie Antwerpen)

Voorzitter: Joëlle Rozie (hoogleraar UAntwerpen)
Contactpersoon:
nexus@uantwerpen.be
Locatie

online

Meer informatie
Online beschikbaar

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.