14.10.’22

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° 1 Nederlands

Op 28 mei 2022 bestaat de Belgische Euthanasiewet 20 jaar. Die twintigste verjaardag wil AHLEC uiteraard niet ongevierd laten. Om die reden organiseert AHLEC op 14 oktober 2022 een studienamiddag over de Euthanasiewet waarin verschillende prangende vraagstukken onder de loep worden genomen. We laten verschillende Belgische experten aan het woord, die elk een thema vanuit hun discipline en ervaring bespreken om vervolgens een concreet voorstel te doen naar wijziging of behoud van de huidige Belgische Euthanasiewet.

Beschrijving

Zie website.

Programma

Zie website.

Opmerkingen

Zie website.

Cursusnummer:
1
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Geneeskunde, Psychologie, Recht, Wijsbegeerte en ethiek
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
14.10.2022
Lesgevers:
Zie website.
Contactpersoon:
ahlec.nexus@uantwerpen.be
Locatie

Faculteit [Rechten - Leerstoel AHLEC]

​Universiteit Antwerpen
[Campus Drie Eiken
Aula - zie website
Universiteitsplein 1
2610 Wilrijk

On demand vanaf maandag 17 oktober tot en met woensdag 30 november 2022.]


Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.