14.03.’23

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° 1 Nederlands

Studieavond

Beschrijving

De Tafels Schryvers zijn onmisbaar voor wie zich bezig houdt met begroting van lichamelijke schade. De tafels worden dan ook voortdurend geactualiseerd. Om de continuïteit van de Tafels Schryvers in de toekomst te garanderen wordt een samenwerking met ALLIC aangegaan, de Leerstoel voor Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht van de UAntwerpen.Om deze samenwerking in de verf te zetten en te vieren organiseert ALLIC, samen met Nick Schryvers, de zoon van de opsteller van de tafels, Jacques Schryvers, en verschillende specialisten een studieavond.Op deze studieavond zal worden ingegaan op de werking en het gebruik van de Tafels en het belang ervan voor de advocaat, magistraat en de verzekeraar. Nadien kan u al uw vragen voorleggen aan de sprekers.

Programma

Zie website.

Cursusnummer:
1
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Recht
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
14.03.2023
Lesgevers:
Zie website.
Contactpersoon:
allic.nexus@uantwerpen.be
Locatie

Universiteit Antwerpen
Stadscampus
Aula s.C.103
Prinsstraat 13
2000 Antwerpen

Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.