09.02.’22

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° 21/TAL/999 Nederlands

De Taaldag zag er in 2021 heel anders uit. Noodgedwongen hebben we een online versie met een afgeslankt aanbod voor Engels, Frans, Nederlands en NT2 gebracht. Of de deelnemers ook nu tevreden waren? Zeker wel! Ondertussen kijken we al volop richting editie 2022. We willen je immers opnieuw een Taaldag met al zijn troeven aanbieden: de vertrouwde ontmoetingsplaats, het gekende XL-programma én de geprezen taalonderwijsmarkt. Noteer met stip woensdag 9 februari 2022 in je nieuwe schoolagenda, we verwelkomen jou en je taalcollega’s maar al te graag.

Programma

Van zodra de sessies gekend zijn, vullen we het programma-overzicht aan.

Cursusnummer:
21/TAL/999
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Onderwijs en pedagogie, Taal en literatuur
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
09.02.2022
Locatie

CNO, Stadscampus, Rodestraat 14, 2000 Antwerpen

Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.