03.10.’21

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° 999 Nederlands Online beschikbaar

Een hands-on cursus met veel casuïstiek en ondersteunend beeldmateriaal. Linken tussen geïnstrumenteerd bewegingsanalyse en de klinische praktijk. Bovendien worden cursisten educatief ondersteund via een online leerplatform.

Beschrijving

Deze cursus biedt een introductie van niet-geïnstrumenteerde en geïnstrumenteerde klinische ganganalyse bij neurologische populaties aan, waarbij we specifiek patiënten onder de loep nemen die niet in altijd in acht worden genomen bij een standaard cursus ganganalyse (vb. cerebrovasculair accident of kinderen met genetische aandoeningen). De focus van deze cursus ligt op het aanleren van een systematiek om een patiënt op een correcte en efficiënte manier te observeren, al dan niet door gebruik te maken van 3D beelden.

Programma

Bekijk het programma op de website.

Cursusnummer:
999
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Kinesitherapie
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2020 - 2021
Startdatum:
03.10.2021
Contactpersoon:
ann.hallemans@uantwerpen.be
Locatie

Online via Blackboard Collaborate (20-21); in de toekomst hopelijk op Campus Drie Eiken

Meer informatie
Online beschikbaar

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.