08.03.’24

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° DLLL000107 Engels
Tags: Tandheelkunde en mondzorg

Beschrijving

Het aantal implantaten dat jaarlijks wordt geplaatst neemt nog steeds toe, met als gevolg ook het aantal complicaties. Peri-implantitis is de belangrijkste biologische complicatie op de lange termijn. Naar schatting ontwikkelen 10% van alle implantaten, of 20% van alle patiënten die behandeld werden met implantaten, peri-implantitis. Peri-implantitis is veel moeilijker te behandelen dan parodontitis om tal van redenen. In deze interactieve lezing wordt de state-of-the-art in de behandeling van peri-implantitis besproken aan de hand van wetenschappelijke literatuur en cases. Wij zullen tijdens de lezing ingaan op preventie, niet - chirurgische therapie, het gebruik van antibiotica en antiseptica en chirurgische therapie.

Opmerkingen

  • Kan u niet aanwezig zijn, geef dit dan steeds door via mail aan ntugent@ugent.be of naar ghall@ugent.be
  • Indien je meer dan 21 dagen (vóór de start van een hoorcollege) of meer dan 30 dagen (vóór de start van een les met practicum) annuleert, dan krijg je 75% van het inschrijvingsgeld terugbetaald. 25% blijft dus verschuldigd als administratieve kost.
  • Indien je minder dan 21 dagen (vóór de start van een hoorcollege) of minder dan 30 dagen (vóór de start van een les met practicum) annuleert, dan krijg je niets terugbetaald.

Cursusnummer:
DLLL000107
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Tandheelkunde
Taal:
Engels
Academiejaar:
2023 - 2024, 2024 - 2025
Startdatum:
08.03.2024
Lesgevers:
Jan Derks
Contactpersoon:
ghall@ugent.be
Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.