11.03.’23

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° DLLL00099 Nederlands
Tags: Geneeskunde , Gezondheidsbevordering , Lezingen en Studiedagen , Verpleegkunde en vroedkunde

Beschrijving

Vrouwen en personen met vulvodynie hebben pijn aan hun vulva bij penetratie of bij aanraking wanneer ze bijvoorbeeld fietsen en soms ook zomaar zonder enige aanleiding.

Val je nu helemaal uit de lucht en heb je nog nooit gehoord van vulvodynie? Wij willen daar graag verandering in brengen! Op zaterdag 11 maart organiseert Vulva stories een symposium over vulvodynie waar je meer te weten kan komen over de bio-medische en seksuologische kant van vulvodynie maar evengoed reiken patiënten praktische tools aan om met vulvodynie om te gaan.

Nieuwsgierig naar ons symposium? Meer informatie vind je hier terug.

Overtuigd!? Je kan je hier inschrijven.

Programma

Sprekers UZ Gent

  • Prof. Verstraelen | vulva-arts
  • Marie Van Driessche | seksuologe
  • Bie Stockman | bekkenbodem kinesist

Cursusnummer:
DLLL00099
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Geneeskunde
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
11.03.2023
Contactpersoon:
ghall@ugent.be
Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.