16.09.’22

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° 1 Nederlands Online beschikbaar

congres

Beschrijving

Eind 2013 werd het Interuniversitair Centrum voor Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht (ICAV) in Antwerpen boven de doopvont gehouden. Leden zijn de professoren L. Cornelis en S. Somers (VUB), M. Kruithof (UGent), I. Samoy en C. Van Schoubroeck (KU Leuven), T. Vansweevelt en B. Weyts (UAntwerpen) en G. Jocqué (raadsheer Hof van Cassatie, KULeuven).

Het ICAV wil interuniversitaire samenwerking realiseren bij het wetenschappelijk onderzoek in het domein van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht: een publicatiereeks met monografieën en congresverslagboeken uitgeven, besloten doctoraatsseminaries voor doctorandi inrichten, en tweejaarlijks een interuniversitair aansprakelijkheids- verzekeringsrechtcongres organiseren.

In dit Interuniversitair Congres over Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht komen allerlei ontwikkelingen in het onderzoek naar het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht aan bod.

Programma

Zie website.

Cursusnummer:
1
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Recht
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
16.09.2022
Lesgevers:
Zie website.
Contactpersoon:
allic.nexus@uantwerpen.be
Locatie

UAntwerpen
Stadscampus
Aula nog te bepalen
Prinsstraat 13
2000 Antwerpen

Meer informatie
Online beschikbaar

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.