Hoe we met SARS-CoV-2/COVID zullen moeten leren leven: actuele inzichten over het virus, de ziekte, de diagnose, behandeling en preventie

01.10.’21

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° n/b Nederlands
Tags: covid-virus-ziekte-diagnose-behandeling-preventie

Spectrumlezing door Guido Vanham

Beschrijving

Spectrum biedt donderdagnamiddaglezingen door wetenschappers van de Universiteit Antwerpen en verwante instellingen. Spectrum maakt actuele wetenschap, onderzoek en cultuur toegankelijk voor alle geïnteresseerden, ongeacht de leeftijd. Voorkennis is niet vereist.

Programma

10 november 14.15 uur - 16.30 uur

gratis

Cursusnummer:
n/b
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Geneeskunde, Gezondheidswetenschappen
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
01.10.2021
Lesgevers:
Guido Vanham

Instituut Tropische Geneeskunde - Universiteit Antwerpen

Huisartsgeneeskunde en Bevolkingsgezondheid - immuno-virologie - Laboratorium voor Microbiologie, Parasitologie en Hygiëne / LMPH
Contactpersoon:
spectrum@uantwerpen.be
Locatie

zie website

Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.