05.07.’22

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° verbintenissenrecht-juli Nederlands
Tags: Alles

Beschrijving

Op 21 april 2022 heeft de Kamer goedkeuring gegeven aan de boeken 1 en 5 van het nieuw Burgerlijk Wetboek, zodat deze eind 2022/begin 2023 in werking zullen treden (afhankelijk van de publicatie in het Belgisch Staatsblad). Boek 1 gaat over de algemene bepalingen, boek 5 behandelt het verbintenissenrecht (behalve de buitencontractuele aansprakelijkheid).

Professor Ignace Claeys (tevens advocaat) zal focussen op de belangrijkste wijzigingen alsook de werking in de tijd van de nieuwe wetgeving. Een must voor al wie met contracten en, ruimer, verbintenissen bezig is.

Cursusnummer:
verbintenissenrecht-juli
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Recht
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
05.07.2022
Lesgevers:
Ignace Claeys
Contactpersoon:
gandaius@ugent.be
Locatie

Auditorium D

Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.