18.04.’24

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° DLLL000112 Nederlands
Tags: Lezingen en Studiedagen , Tandheelkunde en mondzorg

Beschrijving

In juni 2019 studeerden de eerste mondhygiënisten af in België. Aan deze mijlpaal ging een grote voorgeschiedenis vooraf, en ook vandaag is het traject naar een volwaardige integratie van dit beroep in het zorglandschap nog niet voltooid. Met deze bijscholing wensen we een duidelijke stand van zaken te geven over het werk van mondhygiënisten in België, en hoe zij binnen en buiten de praktijkmuren kunnen ingezet worden voor het verbeteren van de mondgezondheid.

Opmerkingen

Kan ik achteraf nog annuleren?

  • Kan u niet aanwezig zijn, geef dit dan steeds door via mail aan ntugent@ugent.be of naar ghall@ugent.be
  • Indien je meer dan 21 dagen (vóór de start van een hoorcollege) of meer dan 30 dagen (vóór de start van een les met practicum) annuleert, dan krijg je 75% van het inschrijvingsgeld terugbetaald. 25% blijft dus verschuldigd als administratieve kost.
  • Indien je minder dan 21 dagen (vóór de start van een hoorcollege) of minder dan 30 dagen (vóór de start van een les met practicum) annuleert, dan krijg je niets terugbetaald.

Cursusnummer:
DLLL000112
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Tandheelkunde
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2023 - 2024, 2024 - 2025
Startdatum:
18.04.2024
Lesgevers:
Martijn Lambert
Ruth Sederel
Contactpersoon:
ghall@ugent.be
Meer informatie

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.