17.12.’21

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° 1 Nederlands

Workshop Nexus jaarprogramma

Beschrijving

Het bereikte akkoord van scheidende partijen in een juridisch rechtsgeldige en uitvoerbare EOT-overeenkomst gieten is een delicate en secure aangelegenheid. Er zijn de informatieverplichtingen en fiscale valkuilen, tegelijk zorgt warrig of dubbelzinnig woordgebruik vaak voor moeilijkheden bij de uitvoering. Correct geformuleerde clausules in een gestructureerde vorm zijn de leidraad voor partijen om hun familiaalrechtelijke noden en hun vermogensrechtelijke en fiscaalrechtelijke belangen als dusdanig te regelen dat achteraf geen nieuwe discussies en procedures ontstaan.

Programma

14.00 - 17.00 uur

De sprekers wijzen in deze praktische en interactieve workshop op de tips en tricks, de do’s and dont’s die komen kijken bij het opmaken van een coherente en uitvoerbare overeenkomst, vaak aan de hand van modelclausules.

Cursusnummer:
1
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Recht
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
17.12.2021
Lesgevers:
Sprekers:

  • Steven Brouwers (advocaat balie provincie Antwerpen en erkend bemiddelaar)
  • Aileen Reniers (notaris te Asse)
Voorzitter

Mia Suykerbuyk (familierechter, afdelingsvoorzitter rechtbank eerste aanleg Antwerpen, afdeling Turnhout)
Contactpersoon:
nexus@uantwerpen.be
Locatie

Universiteit Antwerpen
Stadscampus
R.001
Rodestraat 14 of Lange Winkelstraat 9 - 13
2000 Antwerpen

Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.