30.05.’22

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° 5 Nederlands

Permanente vorming bemiddeling

Beschrijving

In deze permanente vorming worden twee bijzondere technieken en/of methodes die de bemiddelaar kan inzetten tijdens het bemiddelingsproces nader ontleed.

Programma

Maandag 30 mei 2022 (13.30 - 17.30 uur) op campus.

In het eerste deel to caucus or not to caucus? wordt de toepassing van deze techniek in zowel de familiale- als in de ondernemingszaken bekeken. Niet iedere bemiddelaar omarmt deze interventietechniek met evenveel enthousiasme. De trainer-bemiddelaar en deelnemers gaan samen op zoek naar de meerwaarde en de effectiviteit van deze interventie. Aan de hand van voorbeelden (van deelnemers) wordt verder gereflecteerd over een werkbaar model.

In het tweede deel the mediator’s proposal wordt stilgestaan bij deze minder bekende methodiek binnen het bemiddelingstraject. Hoe en wanneer kan deze interventie worden aangewend, wat zijn de voor- en/of nadelen en waar zitten mogelijke valkuilen? Is de mediator’s proposal een meerwaarde als andere alternatieven binnen de bemiddeling niet slagen?

Cursusnummer:
5
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Recht
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
30.05.2022
Lesgevers:
Peter Crab (trainer-bemiddelaar, Klaar)
Contactpersoon:
nexus@uantwerpen.be
Locatie

Universiteit Antwerpen
​​Stadscampus​​
Aula nog te bepalen
Prinsstraat 13
2000 Antwerpen

Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.