02.12.’21

Geïnteresseerd?

Meer informatie
° 10 Nederlands

Blijvende rechtsgevolgen van de Covid-19 crisis op de rechtshandhaving

Beschrijving

Bij de uitbraak van de Coronapandemie in maart 2020 kon niemand vermoeden welke uitdagingen deze gezondheidscrisis met zich zou meebrengen voor de ganse samenleving. Ook op juridisch vlak zorgde de Coronapandemie voor de nodige uitdagingen, die tot een aantal nieuwe ontwikkelingen hebben geleid. In deze studienamiddag wordt onderzocht wat de blijvende (positieve?) impact is van de Covid-19 crisis op een aantal rechtsgebieden: het bestuursrecht, het gerechtelijk recht, het arbeidsrecht en het straf- en strafprocesrecht. Deze studiedag is dus vooral een vooruitblik in plaats van een terugblik.

Programma

zie https://www.uantwerpen.be/nl/centra/nexus/opleidingsaanbod/covid-besmetting/

Cursusnummer:
10
Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Recht
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
02.12.2021
Lesgevers:
zie https://www.uantwerpen.be/nl/centra/nexus/opleidingsaanbod/covid-besmetting/
Contactpersoon:
nexus@uantwerpen.be
Locatie

UAntwerpen
Stadscampus
Prinsstraat 13
2000 Antwerpen

Meer informatie

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.