Bruccpro masterclasses: Zelfcompassie in klinische praktijk

19.05.’22

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Nederlands/Engels Online beschikbaar
Tags: Opleidingen

Beschrijving

De eerste dag krijgen deelnemers de kans om deel te nemen aan de Class of Excellence in Selfcompassion Intervention. Zowel het laatste wetenschapsnieuws als nieuwe onderzoeksinitiatieven komen hierbij aan bod. Gezien de internationale spreker, verloopt deze dag in het Engels. Tijdens de tweede dag zullen deelnemers een aantal kernoefeningen exploreren om zo te ervaren wat zelfcompassie kan betekenen, zowel voor zichzelf als voor hun cliënten. Wat kan je in deze tweedaagse leren: Begrip van de wetenschap en de basisprincipes van zelfcompassie, Begrip hoe zelfcompassie mensen kan helpen om met moeilijke momenten in hun leven om te gaan en hun veerkracht te vergroten, ervaren wat zelfcompassie betekent in het eigen leven en enkele praktische tools om zelfcompassie te ontwikkelen Deze masterclass richt zich tot professionals in de geestelijke gezondheidszorg.

Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Psychologie
Taal:
Nederlands/Engels
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
19.05.2022
Contactpersoon:
Joelle.Narmon@vub.be
Locatie Campus Etterbeek
Meer informatie
Online beschikbaar

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.