BRUCCpro expertsessie - Mentale gezondheid in topsport

27.10.’22

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Nederlands Online beschikbaar

Beschrijving

Deze expertsessie zal in eerste instantie via het holistisch-ontwikkelingsmodel verschillende uitdagingen voor atleten op mentaal vlak, zowel tijdens als na hun sportcarrière, situeren. Vervolgens wordt er aan de hand van het twee-continuüm model van mentaal welzijn gekeken hoe psychologen ingezet kunnen worden in topsport om het mentaal welzijn van atleten te ondersteunen. Tenslotte staan we stil bij de nood om ook gericht aandacht te besteden aan het belang en de begeleiding van het mentaal welzijn van zowel coaches en begeleidingsstaf als van de psychologen werkzaam in topsport zelf.

Wil je deelnemen aan alle komende BRUCCpro expertsessies van dit academiejaar? Voor een éénmalig bedrag van 90 euro kan dat! Bekijk ons volledig programma en schrijf je in via https://www.brucc.be/nl/brucc-pro-expertsessies

Op de hoogte blijven van ons opleidingsaanbod kan via de BRUCCpro Nieuwsbrief.

Spreker: Prof. dr. Paul Wylleman

Datum: donderdag 27-10-2022 van 12u30 tot 13u30

Plaats: online

Prijs: 30 euro *

Meer info op de VUB-website

Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Psychologie
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
27.10.2022
Lesgevers:
Prof. dr. Paul Wylleman
Contactpersoon:
Joelle.Narmon@vub.be
Meer informatie
Online beschikbaar

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.