BRUCCpro expertsessie - Het alternatief model voor persoonlijkheidsstoornissen (AMPD)

23.02.’23

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Nederlands Online beschikbaar
Tags: Lezing - online expertsessie

Beschrijving

Professor Gina Rossi zal in deze online expertsessie meegeven hoe het AMPS een inschatting maakt van de aanwezigheid van een persoonlijkheidsstoornis, maar ook hoe pathologische persoonlijkheidstrekken kunnen ingezet worden om de persoonlijkheidsprofielen te beschrijven.

Wil je deelnemen aan alle komende BRUCCpro expertsessies van dit academiejaar? Voor een éénmalig bedrag van 90 euro kan dat! Bekijk ons volledig programma en schrijf je in via https://www.brucc.be/nl/brucc-pro-expertsessies

Via BRUCCpro organiseert het Brussel University Consultation Center expertsessies, masterclasses en een jaarlijks symposium voor professionals in het domein van de psychologie. Daarmee willen we verbinding creëren tussen de universiteit en de praktijk. Op de hoogte blijven van ons opleidingsaanbod, kan via de BRUCCpro Nieuwsbrief

Meer info op de VUB-website

Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Psychologie, Gezondheidswetenschappen
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2022 - 2023
Startdatum:
23.02.2023
Lesgevers:
Prof. Dr. G. Rossi
Contactpersoon:
Brucc_pro@vub.be
Meer informatie
Online beschikbaar

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.