Bruccpro-expertsessie : Ethisch reflecteren en deontologie

31.03.’22

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Nederlands Online beschikbaar
Tags: Studiedagen en lezingen

Beschrijving

Wanneer je als psycholoog voor een ethisch dilemma komt te staan biedt de deontologische code vaak niet de nodige houvast om daar uit te raken. In deze middagsessie wordt uitgaande van een ethisch redeneermodel nagegaan hoe je gefundeerde ethische keuzes kunt maken met respect voor je cliënt, diens omgeving, jezelf en de maatschappij. Deelnemers die dat wensen mogen eigen casussen vòòr 20 maart doorgeven via brucc_pro@vub.be . Deze kunnen dan – uiteraard geanonimiseerd – worden besproken.

Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Psychologie
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
31.03.2022
Contactpersoon:
Joelle.Narmon@vub.be
Locatie Campus Etterbeek
Meer informatie
Online beschikbaar

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.