Bruccpro expertsessie: Deconnecteren van werkeisen

02.06.’22

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Nederlands Online beschikbaar
Tags: Studiedagen en lezingen

Beschrijving

Maar liefst 6 op de 10 werknemers zijn ’s avonds nog aan de slag met het behandelen van werkmails, zo blijkt uit de Werkbaarheidsmonitor uitgevoerd eind 2019. Voor één derde van de werknemers is dit zowat een dagelijkse gewoonte geworden, waardoor het heel moeilijk wordt om de werkeisen mentaal ook even echt los te laten. Dit terwijl onderzoek net aantoont dat mentaal loskoppelen essentieel is in functie van het welzijn en functioneren van werknemers. Tijdens deze middagsessie gaan we in op het hoe en waarom van deconnecteren van werkeisen.

Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Psychologie
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
02.06.2022
Contactpersoon:
Joelle.Narmon@vub.be
Locatie Campus Etterbeek
Meer informatie
Online beschikbaar

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.