Bruccpro expertsessie – mentaal welbevinden en veerkracht in de klinische praktijk

24.02.’22

Geïnteresseerd?

Meer informatie
Nederlands Online beschikbaar
Tags: Studiedagen en lezingen

Beschrijving

Vanuit preventie-perspectief wordt in belangrijke mate aandacht besteed aan het versterken van ‘mentaal welbevinden’ en ‘veerkracht’. In Vlaanderen werd hiervoor eind 2020 de geluksdriehoek gelanceerd, een toegankelijk en educatief model voor mentaal welbevinden. In deze sessie staan we stil bij de theoretische onderbouwing en achterliggende visie, die de basis vormden voor het ontstaan van dit model. Aansluitend bekijken we wat de betekenis hiervan kan zijn voor de klinische praktijk. We leggen een link met ‘transdiagnostische processen’ in de klinische hulpverlening en staan stil bij de mogelijkheden van blended hulpverlening.

Type opleiding:
Lezingen en studiedagen
Interessegebied:
Psychologie
Taal:
Nederlands
Academiejaar:
2021 - 2022
Startdatum:
24.02.2022
Contactpersoon:
Joelle.Narmon@vub.be
Locatie Campus Etterbeek
Meer informatie
Online beschikbaar

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Uw browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.