Wat doet therapie met je? Auteur en klinisch psycholoog Els Heene gaat in gesprek.

Starts on 13.06.2023

Psychology

Interested?

More information
° D_A_2324_EH NL
Tags: Alle opleidingen , Boek in de kijker

Description

Tijdens deze interactieve lezing stelt auteur en klinisch psycholoog Els Heene haar boek ‘Binnenin Beginnen’ voor. Ze neemt ons mee achter de schermen van haar therapieruimte en vertelt in een gesprek met Radio 1-journalist Ward Bogaert over wat verandering met behulp van therapie nu precies betekent. De cabaretier Raf Walschaerts, die het voorwoord schreef van het boek, begeleidt de avond met stem en muziek. De illustraties in het boek 'Binnenin Beginnen' zijn afkomstig van Randall Casaer.

Deze boekvoorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met Avansa regio Gent en is er voor alle geïnteresseerden! Tijdens de voorstelling krijgt het publiek de kans om vragen te stellen aan de auteur en na de voorstelling is het mogelijk om het boek aan te kopen.

Program

Timing

18h30: DEUREN

19h-20h30: INTERACTIEVE BOEKVOORSTELLING

20h30-21h: KANS OM BOEK AAN TE KOPEN

Remarks

Praktisch

Datum: Dinsdagavond 13/06/2023

Locatie: Bibliotheek de Krook – zaal De Blauwe vogel

Kostprijs: 5 EURO

Informatie over de auteur

Els Heene, klinisch psycholoog en doctor in de klinische psychologie, is werkzaam in Zeeland als psychotherapeut. Ze werkt sinds 1996 eveneens aan de Universiteit Gent, o.a. als docent in de Master Klinische Psychologie en als coördinator van permanente vorming voor volwassenen. Ze is auteur van het boek “Binnenin beginnen: waar gebeurde verhalen over wat therapie met je doet.” (verschenen in februari 2022, Standaard Uitgeverij).

Course number:
D_A_2324_EH
Type:
Short- en long-term programmes
Area of interest:
Psychology
Language:
NL
Academic year:
2022 - 2023
Starting date:
13.06.2023
Contact person:
dunantacademie@ugent.be
More information

We use cookies to to give you the best possible user experience on our website. You can refuse the installation of cookies. By doing so some parts of this website will not work in an optimal way. Read more.

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.