PM-03: INTERACTIEVE WORKSHOP: Persoonlijkheidsanalyse via de DISC methode als basis voor beter samenwerken met collega’s en klanten (in samenwerking met Vétoquinol)

Starts on 24.10.2023

Veterinary Medicine

Interested?

More information
° PM-03 NL
Tags: Praktijkmanagement en ondernemerschap

Description

Voor de ene persoon kan een uitleg heel logisch en duidelijk klinken. Die persoon schiet daarop gelijk in actie terwijl de ander nog probeert, met die zelfde uitleg, de touwtjes aan elkaar te knopen.

Wellicht herken jij jezelf in de persoon die gelijk in actie schiet? Of ben jij de persoon die liever even de tijd neemt om over alles na te denken?

Via het DISC model zijn diverse gedragsstijlen van elkaar te onderscheiden. Iedereen heeft een basis van deze 4 stijlen maar vaak is er een gedragsstijl die meer tot uiting komt. Er is geen goed of fout, maar door een verschil in stijlen kunnen er wel moeilijkheden in communicatie ontstaan of kan werken in teamverband een uitdaging zijn.

Lijkt het jou interessant om meer over het DISC model, jezelf en anderen te leren? Wat handvaten te krijgen voor communicatie en samenwerking een boost te geven?

Schrijf je dan in voor deze interactieve leuke training

Program

  • 14u00-15u30: deel I
  • 15u30-16u00: koffiepauze
  • 16u00-17u30: deel II

Course number:
PM-03
Type:
Short- en long-term programmes
Area of interest:
Veterinary Medicine
Language:
NL
Academic year:
2023 - 2024
Starting date:
24.10.2023
Lecturers:
Seegers Fenke
Contact person:
acvetmed@ugent.be
More information

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.