PM-02: INTERACTIEVE WORKSHOP: “Werkgeluk en een positieve werkcultuur”

Starts on 16.10.2023

Veterinary Medicine

Interested?

More information
° PM-02 NL
Tags: Praktijkmanagement en ondernemerschap

Description

Werkgeluk: een in veel praktijken ondergeschoven kindje, “want er moet toch ook gewoon gewerkt worden”.

Waarom zou je aan de slag gaan om het werkgeluk voor jezelf en je collega’s te vergroten? Daar kan ik kort over zijn: omdat het jou en je collega’s ontzettend veel brengt. Ben je gelukkig in je werk, geeft het werk je voldoening, dan vliegen de dagen voorbij. Hoe druk of chaotisch het soms ook kan zijn in de praktijk.

Wat werkgeluk inhoudt voor jou, waarom het ertoe doet en waarom dierenartsen hun werkgeluk verliezen en hoe je dat voorkomt? Daar gaat deze workshop over.

In deze workshop krijg je tips en tricks hoe je als teamlid of leidinggevende aan de slag kunt met werkgeluk en een positieve werkcultuur. Als voorbereiding krijg je een vragenlijst over je eigen werkgeluk en de werkcultuur bij jou op de praktijk. Aan de hand van de antwoorden vul ik deze workshop vol gerichte tips die jij kan toepassen om je eigen werkgeluk en dat van collega’s te vergroten.

Program

  • 14u00-15u30: deel I:
  • 15u30-16u00: koffiepauze
  • 16u00-17u30: deel II

Course number:
PM-02
Type:
Short- en long-term programmes
Area of interest:
Veterinary Medicine
Language:
NL
Academic year:
2023 - 2024
Starting date:
16.10.2023
Lecturers:
Duijn Chantal
Contact person:
acvetmed@ugent.be
More information

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.