Health Sciences

Interested?

More information
NL
Tags: kinesitherapie , sport

Description

Het postgraduaat Sportkinesitherapie is een praktijkgerichte opleiding die gestoeld is op de laatste wetenschappelijke inzichten en evidence-based practice binnen het domein van de sportkinesitherapie. Het domein van de sportkinesitherapie is niet enkel gericht op topsporters, ook recreatieve sporters en het activeren van mensen met een sedentaire levensstijl behoren daartoe en komen dus aan bod tijdens de opleiding. Daarnaast zet de opleiding ook sterk in op management en innovatie. Het programma beoogt om deelnemers hun vaardigheden, expertise en kennis te ontwikkelen en op het niveau te brengen zoals vooropgesteld door de Belgische en Internationale Federatie voor Sportkinesitherapie (BFSP en IFSPT).

Type:
Postgraduate Studies
Area of interest:
Health Sciences, Kinesitherapy
Language:
NL
Academic year:
2021 - 2022 copy
Starting date:
26.09.2022
Lecturers:
Romain Meeusen, Jo Verschueren, Bruno Tassignon, Bert Pluym en Caroline Vrambout
Contact person:
pgsportkine@vub.be
Location VUB Health Campus (Jette)
More information

We use cookies to to give you the best possible user experience on our website. You can refuse the installation of cookies. By doing so some parts of this website will not work in an optimal way. Read more.

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.