Inleiding in het Ziekenhuismanagement

Starts on 10.06.2022

Medicine

Interested?

More information
° DLLL000031 NL
Tags: Geneeskunde , Gezondheidsbevordering , Management in de gezondheidszorg

Description

Het ziekenhuismanagement wordt vaak door buitenstaanders als erg complex ervaren. Dit is hoofdzakelijk toe te schrijven aan de ingewikkelde financiering en het sterk regulerende kader van de gezondheidszorg. Bovenal vragen de bekommernis voor de zorg voor zieke mensen, het werken met professionals en de specifieke eisen aan kwaliteit en veiligheid een eigen organisatie en aanpak.

Deze driedaagse cursus gaat door van donderdag 6 oktober tot zaterdag 9 oktober in het Hotel NH Gent Belfort, Hoogpoort 63, 9000 Gent.

Voor meer info kan u terecht op de website van Zorgbeleid.

Program

Deze cursus geeft nieuwe directieleden, beleidsverantwoordelijken, stafmedewerkers, bestuurders en artsen de mogelijkheid om de eigenheid van het ziekenhuismanagement te leren kennen. Concepten van ziekenhuiswetgeving, ziekenhuisfinanciering en financieel management, kwaliteits- en veiligheidsbeleid, organisatie, beheerstructuren en personeelsbeleid komen aan bod.

Meer info over het programma vindt u op de website van Zorgbeleid bij activiteitenkalender.

Course number:
DLLL000031
Type:
Short- en long-term programmes
Area of interest:
Medicine
Language:
NL
Academic year:
2022 - 2023
Starting date:
10.06.2022
Contact person:
ghall@ugent.be
More information

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.