Employer branding: Een stappenplan voor een sterk werkgeversmerk

Starts on 04.12.2023

Economics, Business and (Public) Management

Interested?

More information
° EB23_FutureOfWork_5 NL
Tags: Volledig aanbod , Korte opleidingen

Description

Employer branding is een krachtig wapen in de “war for talent”. Wil je het juiste talent aantrekken voor je organisatie? En je huidige medewerkers omvormen tot ambassadeurs? Dan heb je nood aan gefundeerde inzichten over hoe je jezelf als werkgever aantrekkelijk kan maken én kan onderscheiden van de rest. In de praktijk nemen organisaties hierover vaak beslissingen uit de losse pols en op basis van intuïtie. Nochtans reikt het wetenschappelijk onderzoek over employer branding heel wat bruikbare tips aan.

In dit seminarie overbruggen Greet Van Hoye en Eveline Schollaert de kloof tussen onderzoek en praktijk, en vullen hun evidence-based aanpak aan met inspirerende voorbeelden en best practices uit het werkveld. Ze stellen een handig stappenplan voor waarmee je zelf aan de slag kan gaan met het employer brand van je eigen organisatie.

Het inschrijvingsgeld omvat ook hun boek: “De strijd om talent: Employer branding in theorie en praktijk”.

Wil je alvast een voorproefje? Bekijk hier de kennisclip.

Program

Volgende thema’s komen aan bod

  1. Waarom employer branding?
  2. Bouwstenen van een aantrekkelijk en onderscheidend employer brand
  3. Een evidence-based stappenplan voor employer branding
  4. Interne employer branding
  5. Externe employer branding

Remarks

Na ontvangst en verwerking van uw inschrijving sturen wij u een bevestiging (incl. wegbeschrijving in geval van on campus). Na inschrijving wordt u elektronisch de factuur toegestuurd. Het documentatiemateriaal en een MS Teams link in geval van online sessie, wordt voorafgaand aan de opleiding elektronisch ter beschikking gesteld van de deelnemers. Na afloop van de opleiding wordt een attest van deelname uitgereikt en op het platform ter beschikking gesteld. Daarnaast krijgt u als deelnemer een evaluatieformulier om feedback te geven over deze opleiding.

Inschrijven kan tot één week voor de dag van de desbetreffende sessie. Inschrijvingen kunnen uitsluitend per email, tot uiterlijk één week voor de dag van de desbetreffende sessie worden geannuleerd. Daarna blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een verhinderde deelnemer kan zich steeds door een collega laten vervangen.

Course number:
EB23_FutureOfWork_5
Type:
Short- en long-term programmes
Area of interest:
Economics, Business and (Public) Management
Language:
NL
Academic year:
2022 - 2023, 2023 - 2024
Starting date:
04.12.2023
Lecturers:
Greet Van Hoye
Eveline Schollaert
Contact person:
febacademy@ugent.be
More information

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.