11.09.’23

Interested?

More information
° DLLL000101 NL
Tags: Verpleegkunde en vroedkunde , Gezondheidsbevordering , Geneeskunde

Description

Op 11 september 2023 17u – 18u30 organiseert het Universitair Centrum voor Verpleegkunde en Vroedkunde in samenwerking met het Kenniscentrum Gezondheidszorg Gent en de Ghent Health Academy for Lifelong Learning een boeiende webinar.

Ben je op zoek naar de meest geschikte reviewmethode voor jouw project, maar weet je niet waar te beginnen? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Tijdens onze informatiesessie ontdek je de verschillende soorten reviews, waaronder systematische, scoping en narratieve reviews. Door middel van een keuzetool en praktische voorbeelden leer je welke reviewmethode het beste bij jou en jouw project past. Met deze kennis ben je in staat om de meest effectieve en efficiënte aanpak te kiezen voor schrijven van jouw literatuurreview. Mis deze kans niet om jouw kennis en vaardigheden te vergroten en schrijf je nu in voor onze webinar! Meer info vind je onderaan deze pagina.

Program

Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Voor meer info over deze opleiding kan je terecht bij Nele Pauwels en Sam Scherpereel.

Remarks

Deze webinar zal georganiseerd worden via Teams.

Voor wie? Studenten, docenten, onderzoekers binnen het brede terrein van de gezondheidszorg en zorgverleners met bijzondere interesse in het integreren van wetenschappelijke evidentie in hun praktijk en onderzoek.

Course number:
DLLL000101
Type:
Lectures and study days
Area of interest:
Medicine, Health Sciences, Nursing
Language:
NL
Academic year:
2022 - 2023, 2023 - 2024
Starting date:
11.09.2023
Lecturers:
Nele Pauwels
Contact person:
ghall@ugent.be
More information

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.