20.06.’21

Interested?

More information
° 1 NL Available online

Studieavond

Description

De wet van 6 maart 2018 ter verbetering van de verkeersveiligheid en de wet van 2 september 2018 hebben de sanctionering van verkeersmisdrijven aangescherpt net als de verantwoordelijkheid van de houder van de nummerplaat. De rechtspraak heeft het begrip gebruik van een draagbare telefoon gepreciseerd. Ook op burgerrechtelijk vlak zijn er belangrijke wijzigingen zoals de invoering bij de wet van 31 mei 2017 van het nieuwe artikel 29ter WAM met betrekking tot de schaderegeling wanneer het niet mogelijk is vast te stellen welk voertuig het ongeval heeft veroorzaakt. Stof genoeg dus om een studieavond te wijden aan deze en andere belangwekkende evoluties in deze materie.

Program

On demand beschikbaar van 20 juni tot 20 september 2021.

Remarks

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 100. Vanaf een tweede inschrijving binnen het Nexus zomerprogramma (vijf webinars) betaalt u € 90. Deze prijs omvat on demand deelname aan de webinar en de digitale documentatie.

Nexus is erkend als opleidingsverstrekker voor het systeem van de KMO-portefeuille, door hiervan gebruik te maken kan tot 30% worden bespaard op de deelnemersgelden. De aanvraag van de KMO-portefeuille moet gebeuren ten laatste 14 dagen na aanvang van de opleiding. De deelnemer verbindt zich ertoe de regels gesteld door het Agentschap Innoveren & Ondernemen te respecteren.

Het accreditatienummer voor de KMO-portefeuille van Nexus Antwerpen is DV.O100321.

Erkenningen

Een aanwezigheidsattest wordt digitaal bezorgd, ten laatste 28 september 2021.

  • OVB: 2 standaardpunten, in aanvraag
  • IBJ: 2 punten (voortgezette opleiding)
  • IGO erkende deze webinar bij effectieve aanwezigheid
  • ITAA: in aanvraag.

Course number:
1
Type:
Lectures and study days
Area of interest:
Law
Language:
NL
Academic year:
2021 - 2022
Starting date:
20.06.2021
Lecturers:
Spreker: Philip Traest (buitengewoon hoogleraar UGent, advocaat balie provincie Antwerpen)

Voorzitter: Joëlle Rozie (hoogleraar UAntwerpen)
Contact person:
nexus@uantwerpen.be
Location

online

More information
Available online

We use cookies to to give you the best possible user experience on our website. You can refuse the installation of cookies. By doing so some parts of this website will not work in an optimal way. Read more.

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.