14.03.’23

Interested?

More information
° 1 NL

Studieavond

Description

De Tafels Schryvers zijn onmisbaar voor wie zich bezig houdt met begroting van lichamelijke schade. De tafels worden dan ook voortdurend geactualiseerd. Om de continuïteit van de Tafels Schryvers in de toekomst te garanderen wordt een samenwerking met ALLIC aangegaan, de Leerstoel voor Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht van de UAntwerpen.Om deze samenwerking in de verf te zetten en te vieren organiseert ALLIC, samen met Nick Schryvers, de zoon van de opsteller van de tafels, Jacques Schryvers, en verschillende specialisten een studieavond.Op deze studieavond zal worden ingegaan op de werking en het gebruik van de Tafels en het belang ervan voor de advocaat, magistraat en de verzekeraar. Nadien kan u al uw vragen voorleggen aan de sprekers.

Program

Zie website.

Course number:
1
Type:
Lectures and study days
Area of interest:
Law
Language:
NL
Academic year:
2022 - 2023
Starting date:
14.03.2023
Lecturers:
Zie website.
Contact person:
allic.nexus@uantwerpen.be
Location

Universiteit Antwerpen
Stadscampus
Aula s.C.103
Prinsstraat 13
2000 Antwerpen

More information

We use cookies to to give you the best possible user experience on our website. You can refuse the installation of cookies. By doing so some parts of this website will not work in an optimal way. Read more.

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.