08.03.’24

Interested?

More information
° DLLL000107 EN
Tags: Tandheelkunde en mondzorg

Description

Het aantal implantaten dat jaarlijks wordt geplaatst neemt nog steeds toe, met als gevolg ook het aantal complicaties. Peri-implantitis is de belangrijkste biologische complicatie op de lange termijn. Naar schatting ontwikkelen 10% van alle implantaten, of 20% van alle patiënten die behandeld werden met implantaten, peri-implantitis. Peri-implantitis is veel moeilijker te behandelen dan parodontitis om tal van redenen. In deze interactieve lezing wordt de state-of-the-art in de behandeling van peri-implantitis besproken aan de hand van wetenschappelijke literatuur en cases. Wij zullen tijdens de lezing ingaan op preventie, niet - chirurgische therapie, het gebruik van antibiotica en antiseptica en chirurgische therapie.

Remarks

  • Kan u niet aanwezig zijn, geef dit dan steeds door via mail aan ntugent@ugent.be of naar ghall@ugent.be
  • Indien je meer dan 21 dagen (vóór de start van een hoorcollege) of meer dan 30 dagen (vóór de start van een les met practicum) annuleert, dan krijg je 75% van het inschrijvingsgeld terugbetaald. 25% blijft dus verschuldigd als administratieve kost.
  • Indien je minder dan 21 dagen (vóór de start van een hoorcollege) of minder dan 30 dagen (vóór de start van een les met practicum) annuleert, dan krijg je niets terugbetaald.

Course number:
DLLL000107
Type:
Lectures and study days
Area of interest:
Dentistry
Language:
EN
Academic year:
2023 - 2024, 2024 - 2025
Starting date:
08.03.2024
Lecturers:
Jan Derks
Contact person:
ghall@ugent.be
More information

Your browser does not meet the minimum requirements to view this website. The browsers below are compatible. If you do not have one of these browsers, click on the icon to download the desired browser.